Altijd snelle Wifi

In de huidige tijd is wifi een onmisbare voorziening in hotels. Gasten verwachten niet alleen een snelle en betrouwbare verbinding, maar ook de mogelijkheid om gemakkelijk hun eigen apparaten te verbinden. Met onze oplossingen bieden wij je de mogelijkheid om deze verwachtingen te overtreffen en tegelijkertijd jullie zakelijke gasten tevreden te houden.

Ongestoord en snel Wifi

Wij regelen dit voor je, een snel, veilig en betrouwbaar netwerk waar je gasten ongestoord gebruik van kunnen maken. Je gasten krijgen toegang tot een apart, veilig wifi-netwerk. Zo kunnen zakelijke gasten hun werkgerelateerde gegevens delen en ontvangen zonder zich zorgen te maken over beveiligingsproblemen. Bovendien kunnen wij de bandbreedte en de toegang tot het netwerk beheren, zodat zakelijke gasten altijd de snelheid en stabiliteit hebben die ze nodig hebben.

Wifi signaal optimaliseren

Ervaren je gasten dat het bereik minder goed is op bepaalde plekken? Dan kunnen wij je ook helpen om het signaal te optimaliseren. Met een Wifi survey brengen we het huidige signaal in kaart en adviseren over een passende oplossing. Uiteraard kunnen we helpen om dit te realiseren.

Ben je geïnteresseerd om hier verder over te praten, neem gerust contact met ons op!

24/7 support