Effectieve interactie met uw gasten

Bereikbaarheid en via verschillende kanalen communiceren met jullie gasten. Alles is erop gericht jullie gasten zo helder en effecifiënt mogelijk te voorzien van de juiste informatie. Wij helpen om dit mogelijk te maken, via onze telefoon-, VOIP-, digital signage- en videocenferencing oplossingen. Wij hebben in huis wat nodig is voor een effectieve interactie.

Managed VOIP

Met een hosted 3CX VoIP-centrale hoef je geen eigen telefooncentrale aan te schaffen: je maakt gewoon gebruik van je bestaande netwerk en internetaansluiting. En dat terwijl je, dankzij onze Managed VoIP-oplossing, wél gebruik maakt van een hosted centrale in de cloud die over geavanceerde functies beschikt en eenvoudig te bedienen is. Daardoor heb je beschikking over geavanceerde telefonie-opties die voorheen alleen voor centrales van grote bedrijven toegankelijk waren.

Deze uitgebreide functies zijn beschikbaar met een IP-telefoon, softphone op de PC of via de 3CX-app op een smartphone. Ongeacht waar je je bevindt: de functies zijn altijd beschikbaar via de app, die ook gewoon werkt als de internetverbinding op kantoor even wegvalt. Zo blijven jij en je medewerkers altijd bereikbaar.

3CX Cloud telefooncentrale

De 3CX oplossingen bieden nog veel meer voordelen, dit is een van de meest flexibele VoIP-oplossing in de cloud. Betaalbaar, schaalbaar en vooral: makkelijk in gebruik! De standaard functionaliteit van deze oplossing biedt alles wat nodig is om effectief met uw gasten te communiceren of dat kleine beetje extra te geven: via (mobiele) telefoon, computer, laptop, statistieken, wake-up calls, welkomstboodschappen, het tonen van de namen van gasten. 

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een krachtig platform voor samenwerking met wereldwijd meer dan 75 miljoen dagelijkse gebruikers. Veel organisaties gebruiken Teams met name voor chatten en online meetings. Door Teams als telefooncentrale te gebruiken wordt het mogelijk om via Teams ook naar externe nummers te bellen. Zo breng je echt al jouw communicatie naar één platform. Naast dit voordeel voor de gebruikers, maakt dit het beheer eenvoudiger en levert het potentieel een aardige besparing op op de telefoonkosten.

Digital Signage

Helder en direct met je gasten kunnen communiceren is van groot belang. Belangrijke, relevante informatie tonen op die plekken waar dit van belang is, kan met onze oplossingen. Eenvoudig in gebruik en beheer, zodat medewerkers snel en adequaat de getoonde informatie kunnen aanpassen. 

Videoconferencing

Ontdek hoe eenvoudig en efficiënt onze video conferencingoplossingen zijn. Of het nu gaat om vergaderingen met medewerkers, klanten of partners, wij bieden de perfecte oplossing voor uw video conferentiebehoeften. Onze oplossing is eenvoudig te gebruiken, veilig en optimaal te integreren met Microsoft Teams!

Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag met het selecteren van de juiste oplossing!

24/7 support