Bizqit ontzorgt - ook in jouw branche!

Bizqit ontzorgt - ook in jouw branche!

Ons klantenbestand mag je gerust uitgebreid en divers noemen. Van zakelijke reisbureaus tot automotive bedrijven, van modedetailhandel tot marketing, van verzekeringen tot beveiligingsbedrijven: bizqit is de partner voor vrijwel elke tak van sport binnen het mkb. Je bent bij ons dus altijd aan het juiste adres als je een ICT-oplossing zoekt. Toch zijn er een aantal branches waar we nét wat meer ervaring en feeling mee hebben.

ICT-oplossingen voor de retail

Het inrichten van een winkel vraagt net een andere mindset dan het inrichten van een willekeurig kantoor. Denk alleen maar aan je kassasysteem: daarvoor heb je een betrouwbare internetverbinding nodig en een koppeling met je voorraadbeheersysteem en je boekhoudpakket. En dan hebben we het nog niet over loyaltyprogramma’s die je in wilt zetten om klanten aan je te binden. bizqit beschikt over jarenlange ervaring die we graag inzetten om jouw klanten een tot in de puntjes verzorgde winkelervaring te bieden!

Leisure en hospitality

Als hotelier ben je afhankelijk van internet en goed ingerichte en functionerende boekingssystemen. Daarbij wil je zeker zijn dat jouw business 24 uur per dag door kan draaien. bizqit heeft ruime ervaring in de hospitality-branche en weet dan ook als geen ander met welke uitdagingen je kampt. Dus ook als je een keer buiten kantooruren tegen een probleem aan loopt, zijn wij gewoon te bereiken. Zo verzeker jij jouw gasten van een onvergetelijk verblijf!

Advocatuur en notariaat

Als partner voor de advocatuur en het notariaat zijn wij ons terdege bewust van de gevoeligheid van jouw informatie. We houden dan ook niet alleen rekening met privacy-wetgeving en beveiliging, maar zorgen ook voor een optimale beschikbaarheid van de systemen waarmee en de dossiers waaraan je werkt. We ontzorgen je van A tot Z, zodat jij geen kostbare tijd verliest aan randzaken zoals je ICT-zaken. De hoogwaardige dienstverlening van bizqit zorgt dat jij je volledig kunt focussen op jouw dienstverlening aan je cliënten.

Meer weten over onze ervaring in jouw branche?

Bizqit ontzorgt. Ook in jouw branche. Wil je weten welke ervaring en branchespecifieke kennis wij met ons meenemen als wij jouw partner worden? Neem gerust contact met ons op! Dan vertellen we je er alles over.

24/7 support