Bizqit ontzorgt - ook in jouw branche!

Zorgeloze IT begint bij kennis van je branche

Geen enkele business kan nog zonder IT. Je succes is ervan afhankelijk, maar het is vaak niet wat je drijft. Dus wil je dat het werkt. Altijd. Overal. Voor al je medewerkers. Punt. Technologie wordt zorgeloos als het naadloos schakelt met je primaire, sturende en ondersteunende processen. Moet je IT-provider wel snappen waar je mee bezig bent. Bizqit heeft veel ervaring met het mkb en extra in de sectoren retail en hospitality. We halen gasten en klanten dus niet door elkaar en snappen wanneer een boekingssysteem belangrijker is dan een kassasysteem of andersom.

De hoogste standaarden in ICT, juist voor het mkb.

Ook als je geen multinational bent, wil je de beste security, connectivity en back-up systemen. Met echte hulp zodra het nodig is. Bizqit bewijst dat het kan en streeft naar ‘enterprise-waardige’ oplossingen voor het mkb. Dat betekent simpelweg de hoogste mogelijke kwaliteit, veiligheid en service. En juist met dat laatste maken we het verschil. Omdat je business door moet draaien, no matter what. Dus krijg je als je onze helpdesk belt, direct een technische specialist aan de lijn en staan we als het nodig is binnen 30 minuten bij je op de stoep. Zo maken en houden we je werkplekken, netwerken en systemen robuust. En je informatie beveiligd door inkomend en uitkomend verkeer continu te monitoren. We zijn vanzelfsprekend ISO27001 gecertificeerd.

Samengevat bieden we het mkb:

  • Beveiligde werkplekken en netwerken
  • MS Teams en VOIP-oplossingen
  • Privacy van je klanten gewaarborgd
  • Controle op in- en uitgaand netwerkverkeer
  • Security Assessment & Roadmap voor een route naar een digitaal weerbare organisatie
  • Persoonlijk en dichtbij voor Amsterdam en omstreken
  • 24/7 bereikbare expert-service

Zorgeloze ICT op de winkelvloer

Een winkel is geen kantoor. Dat vinden wij net zo logisch als jij. Als je kassasysteem hapert heb je direct de etalagepoppen aan het dansen. Met alle gevolgen voor je omzet, helemaal op piekmomenten. Bizqit zorgt dat je kassasysteem via een superstabiele internetverbinding werkt en gekoppeld is met het voorraadbeheersysteem, je boekhoudpakket en je klantloyaliteitsprogramma. Dat je bricks en clicks naadloos met elkaar schakelen. Fijn voor je personeel, goed voor je omzet en een feestje voor de klantervaring van het winkelend publiek. Als je contact met ons opneemt vertellen we je graag meer over onze ervaring met een aantal aansprekende fashion retailers in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Zorgeloze ICT voor hotel en evenementen

Door onze liefde voor service begrijpen we als geen ander wat gastvrijheid betekent. Alles draait om aandacht en een optimale ervaring. Je boekingssysteem moet altijd perfect werken en gasten willen snel een werkende digitale sleutel voor hun kamer. Wifi? Overal en altijd razendsnel. Gebruiksvriendelijkheid is essentieel. Je receptiemedewerkers moeten moeiteloos kunnen werken met je digitale systemen, zodat ze zich 100% kunnen richten op de ervaringen van de gast. Is er buiten kantooruren iets aan de hand? We staan gewoon voor je klaar (24 uur per dag), want we snappen dat jullie niet van negen tot vijf werken. Omdat een aantal aansprekende (boutique) hotels al klant zijn bij Bizqit kun je rekenen op adequate oplossingen, adviezen en implementatie.

Bizqit doet het anders

Omdat technologie continu verandert, hebben we onze processen ingericht rond onze service en dienstverlening. Daarmee zorgen wij dat de juiste expertise op afroep beschikbaar zodra er urgent een oplossing nodig is. De infrastructuur goed uitdenken voorkomt problemen en uiteraard hebben we alle expertise in huis om een solide IT-systeem te bedenken en bouwen. Compleet uitgeruste Office 365 werkplekken met alles erop en eraan: een veilige cloud, geavanceerde security oplossingen, redundante back-up-systemen en een geïntegreerd telefoniesysteem. Bizqit werkt als Reliance-member samen met een aantal gespecialiseerde zusterbedrijven uit de groep.

Ontdek wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen?

Meer weten over onze strategische IT-Roadmap, security assessment en de top-notch service die we het mkb en jouw branche kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

24/7 support