Advanced Back-up: je data veilig dankzij bizqit

Advanced Back-up

Beter voorkomen dan genezen: dat geldt zeker wanneer je het hebt over het verlies van belangrijke data door een virus, servercrash, brand of andere calamiteit. Advanced Back-up van bizqit helpt je dataverlies te voorkomen. Een oplossing die betaalbaar is en past bij jouw bedrijfsgrootte.

Welke eisen je aan jouw back-up stelt, is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal servers, de hoeveelheid data en het belang daarvan. Of van regelgeving die eisen stelt aan de inrichting en configuratie van de back-up. Wat je eisen ook zijn, we richten jouw back-upinfrastructuur betrouwbaar in. Dat kan met bestaande of nieuwe hardware, op locatie of in de cloud. Dankzij de combinatie van regelmatige back-ups en snelle instant-restore technologie kun je na een calamiteit weer snel aan het werk en beperk je dataverlies.

Restore procedure

Conventionele back-upsystemen zijn afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding bij het terughalen van een back-up. Dankzij onze instant-restore technologie kan dat veel sneller: gigabites aan informatie kunnen binnen enkele minuten hersteld worden. Óók wanneer de lokale back-up verloren is gegaan. Daardoor verlies je geen kostbare tijd en kun je het werk snel hervatten.

Moet je bedrijf door omstandigheden naar een andere locatie of ben je door een calamiteit alles kwijt? Dan kan bizqit servers in de cloud opstarten en via een VPN-verbinding hier een tijdelijk kantoor aan verbinden. Je servers zijn daardoor - nog voordat de werkplekken geplaatst zijn - alweer beschikbaar.

Microsoft 365 Back-up

Met onze Microsoft 365 Back-up voldoe je aan de wettelijke bewaarplicht van je data en is snel herstel mogelijk. Deze betaalbare dienstverlening vermindert het risico op verlies van toegang tot je Microsoft 365-data en geeft je controle over je data.

Dit geldt voor Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business. Je data blijft altijd toegankelijk en veilig tot zeker één jaar of langer terug. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het per ongeluk wissen van data, beveiligingsrisico’s en beschadigingen in opgeslagen data.

Veeam Cloud Connect

Gebruik je Veeam Availability Suit voor de back-up van je klanten en zoek je extra storage capaciteit voor offsite back-up kopieën? Liefst onbeperkt schaalbaar, snel, veilig én betaalbaar? Maak dan gebruik van het Veeam Cloud Connect Storage cluster van bizqit.

Met Veeam Cloud Connect is het eenvoudig je IT-infrastructuur uit te breiden en offsite kopieën van back-ups in de Cloud te plaatsen. Dankzij een uptime van bijna 100% en maar liefst drie kopieën weet je zeker dat je data bij bizqit niet verloren gaan. Zo maak je fysieke en virtuele back-ups en restore points van je virtual machines in de cloud, zonder de kosten en complexiteit die het bouwen en beheren van een eigen offsite infrastructuur met zich meebrengt.  

24/7 support