ICT op maat: heel gewoon bij bizqit

ICT op maat

Zorgeloze ICT, dat is wat jij wilt. En dat is wat bizqit jou biedt. Door actief met je mee te denken over de beste IT-, ICT- en automatiseringsoplossingen voor jouw organisatie.

Zorgeloze IT-services

bizqit levert IT-services in de breedste zin van het woord. Onze scope aan diensten omvat dan ook alles: van werkplekbeheer tot security-oplossingen, van Microsoft implementaties tot telefonie en van serverbeheer tot videoconferences. Zo is je kantoorautomatisering tot in de puntjes geregeld en heb jij één aanspreekpunt voor al je automatiseringsvraagstukken.

Advies dat past bij jou

Nu is bizqit natuurlijk niet de enige partij die de volledige automatisering voor je kan regelen. Maar de kracht van bizqit is, dat wij altijd net een stapje verder gaan. Op basis van jouw behoeften, stellen wij onze dienstverlening aan jou samen. Ook wanneer jouw wensen niet helemaal standaard zijn en veel IT-aanbieders zouden afhaken.

Altijd maatwerk

Daardoor is onze dienstverlening aan jou eigenlijk áltijd maatwerk: we zetten standaardoplossingen in waar dat kan. Efficiënt en tegen een aantrekkelijk tarief. Maar we deinzen er ook niet voor terug om maatwerk te leveren als de standaardoplossingen in jouw situatie tekortschieten en niet voorzien in jouw automatiseringsbehoeften. Zó komt zorgeloze ICT ook voor jou binnen handbereik. Want laten we eerlijk zijn: jij kunt je tijd toch ook wel beter besteden dan door je zorgen te maken over jouw automatisering?

Meer weten ICT op maat van bizqit?

Vraag jij je nu af welke voordelen ICT op maat van bizqit voor jouw bedrijf heeft? Hoe je jouw IT eenvoudiger of efficiënter kan inrichten, zodat je meer tijd overhoudt voor waar je echt goed in bent? Of heb je een specifieke vraag waar je graag eens over wilt sparren met één van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op!

24/7 support