Ons verhaal

Bizqits belofte aan jou

Wij streven ernaar jouw organisatie een zorgeloze ICT-dienstverlening te bieden. Dat betekent dat wij doorgaan waar andere leveranciers stoppen. In alles wat we doen, zetten we jouw organisatie en jouw belang centraal. Zo heb jij geen omkijken meer naar je IT, ICT en automatisering.

Toekomstbestendig

BizQit levert toekomstbestendige IT, ICT en automatiseringsoplossingen met een hoogwaardige en vooral benaderbare dienstverlening. Daardoor ben jij verzekerd van stabiliteit en werk je zorgeloos.

Vijf pijlers

Je begrijpt dat zorgeloze ICT niet zomaar ontstaat. Daar moeten wij aan werken en dat doen we met plezier. Onze inspanningen zijn daarbij gebaseerd op vijf pijlers die ervoor zorgen dat jouw IT-omgeving staat als een huis. En die pijlers zijn onze belofte aan jou:

1. Volledig transparant

Wij geloven in oprechtheid en zijn loyaal. Niet alleen naar elkaar, maar ook vooral naar jou. We gaan langdurige relaties aan en trekken ons aan elkaar op. Zo groeien we samen… en naar elkaar toe. Je kunt dus altijd oprechte betrokkenheid van ons verwachten. In onze service, onze communicatie en omgang met jou.

2. Persoonlijke aandacht

Onze diensten zijn niet ontwikkeld voor één enkele klant. We bieden jou brede kennis. Iedere adviseur is dé aangewezen expert voor elke vraag of uitdaging die je hebt. Jouw aanspreekpunt weet altijd wat er binnen jouw organisatie speelt. Zo ben je altijd verzekerd van hoogstaande en kwalitatieve service.

3. Hoge energie

We zijn een dynamische mix van bevlogen professionals, met plezier in ons werk. Je mag van ons verwachten dat we doen wat we beloven, maar je zult al gauw zien dat we er graag een schepje bovenop doen. Dat maakt ons wie wij zijn en eigenlijk gaat dat vanzelf.

4. Praktische kennis

De praktijk is onze leermeester. Wij geloven namelijk dat theorie pas écht van waarde is wanneer die zich vertaalt naar kunde in praktijk. Daarom stimuleren we ontwikkeling. Persoonlijke groei van onze medewerkers, maar ook in onze mogelijkheden, ervaring en groei.

5. Team effort

Succes maak je sámen. Wij dragen allemaal bij aan jouw succes en dat van onze eigen organisatie. Dat doen we met de best mogelijke service: elke dag nog betrouwbaarder, stabieler en meer betrokken. Zelfs als jij slechts met één van ons spreekt, werkt achter de schermen ons hele team mee aan jouw succes.

24/7 support