Consultancy: zekerheid over je ICT

Als je er bovenop zit, zie je het vaak niet. Voldoet je ICT-omgeving nog aan al je eisen? Kan je netwerk de beoogde groei van je bedrijf wel aan? Is je omgeving goed beveiligd en hoe staat je soft- en hardware ervoor? Hoe fijn zou het zijn als je eens de mening van een deskundige kon vragen. Een check, zonder dat je direct ergens aan vast zit. Onze consultancy- en adviesdiensten maken dat mogelijk! 

Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen onze consultants je op veel terreinen voorzien van een gedegen advies over de vraagstukken waar jij mee kampt op ICT-gebied. Onze consultants kijken graag eens kritisch naar de ICT-omgeving van je onderneming. 

ICT Audit

Met een audit krijg je snel en uitgebreid overzicht van je ICT-omgeving. En inzicht dat je verder helpt. Je zet eenvoudig weer de juiste koers voor je bedrijfsautomatisering dankzij de adviezen en aanbevelingen uit het auditrapport. Prioriteiten stellen ging daardoor nog nooit zo eenvoudig: je weet zeker dat je op de juiste manier en met een professionele aanpak investeringen in je ICT-omgeving doet.

ICT’er aan tafel

Bij al je vragen kun je rekenen op eerlijk en goed beargumenteerd advies: je zit bij ons altijd met een ICT’er aan tafel die graag met je meedenkt. Of je nu wilt weten welke werkwijze het best bij je bedrijf past of waar je kosten kunt besparen. 

Maar ook denken we graag met je mee bij ICT-trajecten zoals de aanschaf van een nieuw CRM-pakket in de cloud of een app. Over vragen als de integratie in je huidige ICT-omgeving, bijvoorbeeld, en of die manier van werken wel bij je past. Zo kunnen we als IT-manager aan tafel zitten bij gesprekken tussen jou en beoogde leveranciers. En weet jij zeker dat je niets ontgaat.

Onze brede kennis van hardware én software helpt je bij het maken van de juiste keuze. 

Consultancy is een paar extra ogen

Heb je een offerte gekregen van je externe ICT’er, maar weet je niet of dit wel passend is? Laat onze consultants dan even naar die offerte kijken: vaak verdienen zij zichzelf terug! 

Of zet onze consultants in bij de sollicitatieprocedure voor het aannemen van ICT-medewerkers. We beoordelen de cv’s, schuiven desgewenst aan bij de gesprekken of doen een assessment van de kennis van een kandidaat. De extra ogen van onze consultants bieden je de zekerheid die je zoekt!

24/7 support