Pro-actief ICT Beheer

Pro-actief ICT Beheer

Storingen voorkomen, daar is bizqit specialist in. We herkennen op tijd afwijkingen in het netwerk door actieve monitoring en grijpen snel en adequaat in. Vaak zelfs voordat je iets in de gaten hebt. Bijkomend voordeel: met onze beveiligingsmaatregelen regelen we direct een groot deel van de AVG (privacywetgeving) voor je. Daarmee onderscheidt bizqit zich van andere automatiseerders.

Active monitoring

Met actieve monitoring houden we je computer, systemen en servers constant in de gaten. Veranderingen in applicaties, programma’s die automatisch opstarten, crashes, de geheugenstatus en updates van Windows of andere applicaties: niets ontsnapt aan onze aandacht. Moeten we ingrijpen? Dan nemen we direct contact met je op. We controleren daarbij ook op performance van systemen. En uiteraard zijn ook licentiebeheer en assetmanagement gedekt met Monitoring.

Patch management

Naast Monitoring zetten we ook andere preventiemaatregelen in om problemen te voorkomen. Patch management is een belangrijk onderdeel in de beveiliging van je systemen, maar ook van de AVG. Pas na controle, test en goedkeuring installeren we patches waarmee we eventuele fouten en veiligheidslekken oplossen. Je systemen worden automatisch up-to-date gehouden. Niet alleen met de bekende Microsoft-updates, maar ook door bijna 100 veelgebruikte programma’s dagelijks op updates te controleren en, na goedkeuring, te installeren. Daar heeft de eindgebruiker overigens geen last van: alle werkzaamheden voeren we zo veel mogelijk op de achtergrond of op een afgesproken tijdstip buiten kantooruren uit.

Monitoring op maat

Onze monitoring is aan iedere situatie aan te passen. Heb je speciale applicaties of bijzondere wensen? Er is altijd een oplossing. We kunnen ook specifieke monitoring voor jou ontwikkelen, waarbij we nauw samenwerken met leveranciers of producenten. Maar ook het bieden van support of volledige ontzorging is mogelijk. Wat jouw wensen ook zijn: we stellen graag een pakket op maat voor je samen

Meer weten over ICT-beheer?

BizQit ontzorgt je graag met ICT-beheer, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is voor je organisatie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

24/7 support