Altijd online met bizqit

Is jouw internetverbinding onmisbaar voor je bedrijf? Dan moet je er niet aan denken dat je verbinding een keer wegvalt. Daarom adviseren wij onze klanten de internetverbinding altijd dubbel uit te voeren, liefst via een andere provider én over een andere ‘backbone’. Dan ben je altijd online, ook als je hoofdverbinding onverhoopt een keer uitvalt. 

Online met bedrijfskritische processen

Door je internetverbinding redundant uit te voeren en daarbij gebruik te maken van bijvoorbeeld glasvezel en ADSL of kabel en ADSL, kunnen we je firewall zó instellen dat bij een storing jouw internetverbinding direct overgenomen wordt door de backup-verbinding. Heeft deze minder bandbreedte? Dan stellen we gelijk in dat jouw bedrijfskritische processen voorrang krijgen en andere functies tijdelijk worden uitgeschakeld of minder bandbreedte krijgen. 

De beste verbinding

Bizqit verkoopt geen data-abonnementen of internetverbindingen. In plaats daarvan gaan we voor jou op zoek naar de beste deal bij een betrouwbare provider. In overleg met jou vragen we de lijn(en) aan. Tot en met de aansluiting zijn wij het aanspreekpunt voor de provider. Dat geldt overigens ook voor je eigen 4G data-abonnement. Zodra de aansluiting op de firewall een feit is, stappen wij ertussenuit. Zie het maar als extra service voor jou!

4G als oplossing

Is je bedrijf in het ‘buitengebied’ gevestigd? Dan is er soms geen tweede vaste internetomgeving mogelijk. Ook dan bieden we een oplossing: via ons 4G LTE-modem kunnen we je binnen korte tijd van een tijdelijke internetverbinding voorzien. Zo blijven je kassa’s werken, ontvang je gewoon bestellingen via e-mail, kun je bellen via VoIP en kan iedereen op kantoor normaal doorwerken. 

Ons 4G-modem kun je overigens ook gebruiken als je op een tijdelijke locatie internet nodig hebt. We regelen het natuurlijk graag voor je! 

Liever een eigen 4G-oplossing? 
Natuurlijk kun je ook zelf een 4G LTE-modem aanschaffen met een onbeperkt data-abonnement en deze gebruiken als permanente backup-verbinding. Dat verzorgen we dan graag voor je: vooraf testen we met ons eigen modem of 4G wel mogelijk is op jouw locatie.

24/7 support