ICT die net zo gastvrij is als jij

ICT die net zo gastvrij is als jij

In een hotel, bij een bijeenkomst of evenement draait alles om gastvrijheid en sfeer. De onvergetelijke ervaring van de gasten staat centraal en je wil ze snel en soepel ontvangen en servicen. Je ziet ze immers graag nog eens terugkomen. Het laatste wat je wil is dat je ICT dan roet in het eten gooit. Dat is ook niet nodig, want Bizqit ziet als strategisch partner toe op robuuste, veilige werkplekken en een betrouwbare netwerkomgeving. Juist als je hotel in ontwikkeling is, denken we mee en vooruit. Zodat jij je maximaal kunt richten op de beleving van de gast.

We zitten in Amsterdam Noord en maken er een missie van om voor hotels in de omgeving goed bereikbaar te zijn. Als het nodig is staan we binnen 30 minuten bij je op de stoep. We vinden dat je zowel online als in fysiek moet kunnen vertrouwen op een optimaal werkend systeem en een naadloze verbinding met je sleutel of boekingssysteem. Je bent gewend om je gasten voorop te zetten en het is wel zo prettig als je IT-leverancier vergelijkbare service verleent als het gaat om de technologie. Bizqit heeft ervaring met boutique hotels, hotelketens en leisurebedrijven. We weten dat efficiency de weg is om de krappe marges te beschermen en dat is precies waar IT je mee kan helpen.

Dankzij onze verbinding met de Reliance Groep geven we je toegang tot de meest innovatieve technologieën, services en producten. We brengen de beveiligde werkplek samen met een optimaal beveiligd netwerk, dat we met Cynet continu monitoren zodat we nog voor er iets gebeurt kunnen ingrijpen. Door controle op in- en uitgaand verkeer doen we dat ook als een van je leveranciers een lek heeft. We zorgen dat je netwerk dag en nacht beveiligd is voor een transparant vast bedrag per jaar.

Wat Bizqit hospitality- en leisurebedrijven te bieden heeft:

  • Gebruiksvriendelijke, veilige werkplekken met Office 365, Teams en VOIP-oplossingen
  • Een veilig en betrouwbaar netwerk
  • 24/7/7 Security operations, inclusief detectie & response
  • 24/7/7 expert-storingsdienst, direct een specialist aan de lijn
  • Gewaarborgde privacy van klanten
  • Security Assessment & Roadmap om gezamenlijk te werken aan een digitaal weerbare organisatie
  • Persoonlijke benadering
  • ISO27001 gecertificeerd
  • Dichtbij voor Amsterdam en omstreken
  • Veel ervaring in de hospitality- en leisurebranche

Ontdek wat we voor jouw hotel of evenement kunnen betekenen

Meer weten over onze strategische IT-Roadmap, security assessment en de top-notch service die we hospitality- en leisurebedrijven te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

 

24/7 support