Cloud Services van bizqit

Cloud Services van bizqit

Veel bedrijven kiezen inmiddels ervoor om hun applicaties naar de cloud te migreren. Niet vreemd, want zo optimaliseer je de beschikbaarheid van je applicaties en data, terwijl je tegelijkertijd de afhankelijkheid van eigen hardware drastisch verkleint. Daarnaast kun je met clouddiensten makkelijker op- en afschalen dan met eigen hardware en is de beveiliging van je data eenvoudiger. Wil jij genieten van zorgeloze ICT in de cloud, dan ben je bij bizqit aan het juiste adres.

De Cloud Services van bizqit

Binnen bizqit Managed Services onderscheiden we drie verschillende soorten cloud services. Natuurlijk vertellen we je daar graag meer over:

Public Cloud

Bij Public Cloud kun je denken aan clouddiensten bij grote providers, zoals AWS, GCP en Azure. Deze Public Clouddiensten bieden veel mogelijkheden en services. Onze systeembeheerders weten niet alleen hoe zij de diensten van alle bekende cloudplatforms het best kunnen implementeren, ook het beheer van deze diensten kent voor onze specialisten geen geheimen.

Heb je hulp nodig bij het vertalen van de behoeften van jouw business naar de juiste cloudoplossing? We adviseren je graag en richten de clouddiensten, in samenwerking met de eindgebruikers, voor je in. En natuurlijk testen we alles uitgebreid voordat we opleveren.

Private Cloud (met bizqit hardware)

bizqit heeft in haar eigen datacenters een aantal cloudservices ontwikkeld. Deze diensten worden dus niet gehost door de grote spelers, maar door bizqit zelf. Dit kan een voordeel zijn als je niet wilt dat je data bij één van de grote spelers opgeslagen wordt. Onze eigen cloudservices zijn:

 • Managed Cloud Werkplek
  Volledig ingerichte, veilige werkplekken in de Cloud. Met een Cloud Werkplek hoef je geen software meer te updaten of te investeren in extra opslagcapaciteit.
 • Hosted Exchange
  Met Hosted Exchange heb je altijd en overal toegang tot je e-mail, agenda en contactpersonen en kan je deze delen met anderen.
 • Advanced Back-Up
  Een betrouwbare online back-up oplossing die je verzekert van een werkende back-up en waarmee je bij een calamiteit snel weer up and running ben.
 • Managed VoIP
  Met de Managed VoIP-centrale hoef je geen eigen centrale te installeren en kan je gewoon gebruikmaken van je bestaande netwerk en internetaansluiting.
 • Nextcloud
  Nextcloud is een veilig alternatief voor de bekende online storage leveranciers als Dropbox, WeTransfer en Google Drive.

Private Cloud (jouw hardware)

In onze datacenters bieden we je ook de mogelijkheid om je eigen hardware te plaatsen. Vervolgens kun je ervoor kiezen om het beheer van jouw hardware zélf te doen, of volledig door bizqit te laten verzorgen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk: in overleg vinden we altijd de best passende oplossing voor jou!

24/7 support