Geïntegreerde ICT van je voorraadbeheer tot je kassasysteem

Geïntegreerde ICT van je voorraadbeheer tot je kassasysteem

Een goed draaiende winkel maakt het verschil op piekmomenten: zaterdag, koopzondag, feestdagen.
Je kassa, voorraden en klantloyaliteitsprogramma moeten altijd, maar zeker dan, moeiteloos functioneren om de klant te kunnen helpen met een keuzeadvies en de aankoop. Het laatste wat je wil is dat je ICT je op die momenten in de weg zit. Dat is ook niet nodig, want Bizqit ziet als strategisch partner toe op robuuste, veilige werkplekken en een betrouwbare netwerkomgeving. Juist als je winkel in ontwikkeling is, denken we mee en vooruit. Zodat jij je maximaal kunt focussen op je verkopen en blije klanten.

We zitten in Amsterdam Noord en maken er een missie van om voor winkels in de omgeving goed bereikbaar te zijn. Als het nodig is staan we binnen 30 minuten bij je op de stoep. We vinden dat je zowel online als in de winkel, moet kunnen vertrouwen op een optimaal werkend systeem en een naadloze verbinding met je hoofdkantoor. Als retailer ben je gewend om snel in te spelen op de veranderende behoefte van de klant en datzelfde verwacht je terecht van je IT-leverancier. Bizqit heeft ruime ervaring met (fashion) winkelbedrijven in Nederland, Duitsland en de Benelux en snappen waar het onliner en offline om draait, dat scheelt een hoop uitleggen.

Dankzij onze verbinding met de Reliance Groep geven we je toegang tot de meest innovatieve technologieën, services en producten. We brengen de beveiligde werkplek samen met een optimaal beveiligd netwerk, dat we met Cynet continu monitoren zodat we nog voor er iets gebeurt kunnen ingrijpen. Door controle op in- en uitgaand verkeer doen we dat ook als een van je leveranciers een lek heeft. We zorgen dat je netwerk dag en nacht beveiligd is voor een transparant vast bedrag per jaar.

Wat Bizqit (fashion)retailers te bieden heeft:

  • Gebruiksvriendelijke, veilige werkplekken met Office 365, Teams en VOIP-oplossingen
  • Een veilig en betrouwbaar netwerk
  • 24/7/7 Security operations, inclusief detectie & response
  • 24/7/7 expert-storingsdienst, direct een specialist aan de lijn
  • Gewaarborgde privacy van klanten
  • Security Assessment & Roadmap om gezamenlijk te werken aan een digitaal weerbare organisatie
  • Persoonlijke benadering
  • ISO27001 gecertificeerd
  • Dichtbij voor Amsterdam en omstreken
  • Veel (fashion) retailexpertise

Ontdek wat we voor jouw winkel kunnen betekenen

Meer weten over onze strategische IT-Roadmap, security assessment en de top-notch service die we retailers te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

24/7 support