Zorgeloze IT, waar haal je dat?

Zorgeloze IT, waar haal je dat?

Zonder goed werkende IT-systemen kunnen de meeste bedrijven de tent wel sluiten. Of je nu ondernemer bent in de Hospitality-, Retail of andere branche, je bent nu eenmaal afhankelijk geworden van computers, netwerken en data. Op zich geen probleem, tot het moment dat de boel niet werkt zoals het moet. Of erger nog … dat je gehackt bent.

Dan is het wel zo lekker als je IT-aanbieder de telefoon opneemt, snel kan inschatten wat het probleem is en zorgt voor oplossingen. Vandaag, niet over drie weken als er eindelijk weer een engineer beschikbaar is. Zodat je medewerkers verder kunnen en je klanten niet gaan mopperen.

bizqit-website-mkb-1500-800-2(1).jpg

Onderzoek toont aan dat 70% van de bedrijven ontevreden is over de IT-partner. Met name op de
aspecten service en veiligheid blijkt er veel te verbeteren. Veel beloofd aan de voorkant, weinig
waargemaakt als het erop aankomt.

Bizqit doet het anders

Omdat technologie continu verandert en dus aandacht vraagt, hebben we onze processen ingericht rond onze service en dienstverlening. Daarmee zorgen wij dat de juiste expertise op afroep beschikbaar is zodra er urgent een oplossing nodig is. Jouw infrastructuur goed uitdenken voorkomt problemen verderop en uiteraard hebben we alle expertise in huis om een solide IT-systeem te bedenken en te bouwen. Compleet uitgeruste Office 365 werkplekken met alles erop en eraan: een veilige cloud, geavanceerde security oplossingen, redundante back-up-systemen en een geïntegreerd telefoniesysteem. Maar uiteindelijk weet je pas wat je aan je IT-aanbieder hebt als het even anders loopt dan verwacht. Op die momenten halen we alles uit de kast met de volgende beloften:

  • Onze helpdesk wordt 100% bemand door specialisten die je direct helpen
  • Wij zijn dichtbij en als het nodig is staan we binnen 30 minuten bij je op de stoep om aan een oplossing te werken
  • We kennen de kritische processen (pinnen, connectivity, klantdata) van jouw sector
  • We leveren enterprise-waardige beveiliging aan het mkb en staan 24/7/365 paraat

We servicen je volledig als je naar ons overstapt

Bij veel ondernemers bestaat het beeld dat overstappen naar een nieuwe it-partner veel gedoe oplevert. Wij bewijzen dat dat niet nodig is. Door vooraf een kritische inventarisatie te doen van je huidige systemen, processen en issues, en vervolgens te zorgen voor een planmatige en solide onboarding van je systemen, waarin quick fixes direct worden getackeld.

Profiteren van een IT-aanbieder die wel voor je klaarstaat?

Bizqit gaat verder waar andere leveranciers stoppen. Zodat jij dat kunt doen voor jouw klanten. Volledig transparant, met verstand van zaken en persoonlijke aandacht gaan we vol voor onze missie om jouw IT zorgeloos te maken.

Heb je een vraag, stel deze hieronder of informeer direct naar ons security en IT-assessment. Een kleine investering die je veel waardevolle inzichten geeft voor de toekomst van jouw IT-systemen. Wordt je klant bij ons, dan krijg je dit assessment van ons.

24/7 support